OFK Teplička nad Váhom – ŠK Olympia Bobrov 3:1 (2:0)

Naši hráči z OFK Teplička nad Váhom pokračujú vo víťaznom ťažení aj v druhom zápase novej sezóny, keď na domácej pôde zdolali ŠK Olympiu Bobrov 3:1.

Zápas sa začal aktívne z oboch strán, ale boli sme to my, kto dokázal pretaviť šance do gólov. Prvý gól prišiel v 39. minúte, keď hosťujúci hráč poslal malú domov na svojho brankára, no jeho úmysel výborne prečítal náš útočník Roman Majerčík, ktorý s prehľadom prekonal brankára Bobrova. Tesne pred prestávkou sme pridali druhý gól, keď po centri Šestáka hlavičkoval Majerčík najprv do tyče, no odrazenú loptu už bezpečne dostal do siete.

V druhom polčase sa hostia snažili vrátiť do zápasu, ale naša obrana, na čele s brankárom Ságom, odolávala ich pokusom. V 78. minúte sa hosťom podarilo znížiť na 2:1 po hlavičke Kubasáka, ktorý sa presadil po rohovom kope. Naše mužstvo však zareagovalo okamžite a v 79. minúte uzavrel Majerčík svoj hetrik po výbornej prihrávke od Poljaka, čím zabezpečil konečný výsledok 3:1.

Naši hráči tak potvrdili dobrú formu a tešíme sa z ďalších troch bodov do tabuľky. Publikum si opäť prišlo na svoje a veríme, že nás prídu podporiť aj v ďalších zápasoch.